Fysiotherapiepraktijk Paramedisch Centrum Twigt Sliedrecht bestaat al meer dan 40 jaar.
Onze praktijk voor fysiotherapie is sinds 1971 gestart in wat toen ‘de Serviceflat Drechtstreek’ heette en heeft zich altijd ingezet voor het leveren van kwaliteit. Door de groei van de praktijk en onze specialisaties zijn we in 1996 verhuisd naar een eigen pand aan de Lijsterweg. Door het leveren van onze gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg, zowel thuis als in de praktijk, hebben we met artsen, specialisten en verpleegkundigen door de jaren heen een nauwe samenwerking opgebouwd.

Download de praktijkfolder

Onze specialisaties

Paramedisch Centrum Twigt is gespecialiseerd in rug-, knie-, enkel/pols-, schouder-, hoofdpijn- en bekkenklachten, oedeem- en lymfetherapie en therapie voor kinderenen ouderen. Het revalideren gebeurt individueel of in groepsverband.

De therapeuten van Paramedisch Centrum Twigt zijn ook opgeleid in Dry Needling, Medical Taping en Dynamic Taping, Mulligan Concept, Echografie en Shockwave-therapie om een zo efficiënt mogelijke behandeling te kunnen geven. Sinds 2013 hebben we de mogelijkheid voor shockwave-therapie en echografie in onze praktijk.
Een ergotherapeut en een voedingsdeskundige / diëtist zijn op consultbasis aanwezig.

Naast fysiotherapeutische zorg, oefentherapie Cesar, zwangerschapsgymnastiek en logopedieis er ook de mogelijkheid deel te nemen aan fysiofitness en seniorenfitness.

Met de aandacht van vroeger en de kennis van nu kunnen wij kwaliteit blijven leveren.

Neem contact op.

Voornaam
Achternaam
Email
Telefoon
Bericht