Fysiotherapiepraktijk Paramedisch Centrum Twigt Sliedrecht bestaat al meer dan 40 jaar.
Onze praktijk voor fysiotherapie is sinds 1971 gestart in wat toen ‘de Serviceflat Drechtstreek’ heette en heeft zich altijd ingezet voor het leveren van kwaliteit. Door de groei van de praktijk en onze specialisaties zijn we in 1996 verhuisd naar een eigen pand aan de Lijsterweg. Door het leveren van onze gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg, zowel thuis als in de praktijk, hebben we met artsen, specialisten en verpleegkundigen door de jaren heen een nauwe samenwerking opgebouwd. Wil je meer informatie over onze praktijk? Klik dan hieronder op ‘download de praktijkfolder’ voor meer informatie.

Download de praktijkfolder

Onze specialisaties

Paramedisch Centrum Twigt is gespecialiseerd in onder andere rugklachten, knieklachten, enkel- en polsklachten, schouderklachten, hoofdpijnklachten en bekkenklachten, oedeem- en lymfetherapie en therapie voor kinderenen ouderen. Bent u aan het revalideren van bijvoorbeeld een ongeluk of ziekte? Dan kunt u ook bij PMC Twigt terecht. U kunt bij ons in de praktijk kiezen voor een individueel revalidatieprogramma of een revalidatieprogramma in groepsverband.

De therapeuten van Paramedisch Centrum Twigt zijn ook opgeleid in onder andere Dry Needling, Medical Taping en Dynamic Taping, Mulligan Concept, Echografie en Shockwave-therapie om een zo efficiënt mogelijke behandeling te kunnen geven. Sinds 2013 hebben we de mogelijkheid voor shockwave-therapie en echografie in onze praktijk. Daarnaast hebben wij bij PMC Twigt ook een ergotherapeut en een voedingsdeskundige / diëtist die op consultbasis aanwezig zijn.

Naast fysiotherapeutische zorg, oefentherapie Cesar, zwangerschapsgymnastiek en logopedie is er ook de mogelijkheid deel te nemen aan aan verschillende fitnessprogramma’s zoals fysiofitness en seniorenfitness. Daarnaast kun u ook bij ons terecht voor Personal Training, een fysiofitheidscan en sportmassages.

Met de aandacht van vroeger en de kennis van nu kunnen wij kwaliteit blijven leveren.

Neem contact op.

  Voornaam

  Achternaam

  Email

  Telefoon

  Bericht

  Call Now Button