Blessurepreventie
SMC Sliedrecht in samenwerking met Spartanova brengen voor u de (sport)wetenschap in de praktijk!

Wat wij u kunnen aanbieden is op individueel niveau of in teamverband of zelfs op clubniveau een blessurerisico analyse te maken op basis van wetenschappelijk onderzoek. Dit moet blessures voorkomen in de verschillende takken van sport.

Op basis van een individuele intake en screening wordt er een sterkte-zwakte analyse gemaakt van uw lichaam. Hierdoor wordt voor u inzichtelijk gemaakt welke oefeningen voor u belangrijk zijn om (sport)blessures te voorkomen. Dit resulteert in een goed, wetenschappelijk onderbouwd, op maat gemaakt schema voor elke sporter op elk niveau.

Preventie
SpartaNova heeft een uitgebreide wetenschappelijke database met allerlei verschillende oefenvormen, de recentste (sport)wetenschap en tests. Middels SpartaNova krijg je toegang tot een state-of-art, gepersonaliseerd trainingsschema waarmee je blessures tot een minimum beperkt.

‘Return-to-Play’
Mocht u toch een blessure hebben is het vaak lastig om goed te bepalen wanneer u volledig hersteld bent om uw sport weer zonder beperkingen uit te voeren. Binnen ons programma worden er doelen gesteld die gehaald moeten worden om weer veilig aan het sporten te komen. Dit alles is zeer inzichtelijk gemaakt voor u! U kunt zelf uw voortgang duidelijk volgen!

Prestatie verhogen!
Wilt u juist gaan voor de prestatieverbetering. Dan kunnen we de performance tool inzetten en een performance trainingsprogramma voor u opzetten. Op die manier kunt u op een veilige manier werken aan een hoger niveau!

Neem contact op.

  Voornaam

  Achternaam

  Email

  Telefoon

  Bericht

  Call Now Button