Paramedisch Centrum Twigt is per direct op zoek naar een enthousiaste Manueel Therapeut. Het gaat om een vast dienstverband van 24 tot 32 uur per week met de mogelijkheid om dit in de toekomst nog verder uit te breiden. Werkdagen en -tijden zijn in overleg te bepalen. 

JIJ 

Jij bent die specialist in jouw vakgebied; een enthousiaste en ondernemende Manueel Therapeut die niet bang is voor uitdagingen en die zowel in teamverband als individueel kan werken. Jij beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en wilt jezelf ontwikkelen, nog verder groeien. Jij neemt initiatief, onderhoudt contacten met verwijzers en specialisten en je hebt oog voor de veranderingen in de zorg en bent bereid om hierop in te spelen. Uiteraard ben je BIG-geregistreerd.

WIJ 

Wij zijn een moderne, transparante en laagdrempelige fysiotherapiepraktijk. Onze voornaamste specialisaties zijn (sport)fysiotherapie, lymfe- oedeemtherapie, manuele therapie, geriatriefysiotherapie, kinderfysiotherapie, echografie en (bekken)fysiotherapie.

Ons team bestaat uit 11 fysiotherapeuten waarbij nagenoeg alle verbijzonderingen aanwezig zijn en wij optimaal kunnen samenwerken aan dat ene doel: de best mogelijke zorg leveren! De praktijk kenmerkt zich dan ook door korte lijnen met huisartsen, specialisten en andere verwijzers.

AANBOD 

Een interessante en afwisselende functie bij een praktijk die volop in ontwikkeling is en bereid is om in jou te investeren! Een inspirerende en dynamische werkomgeving waarin samenwerken met een enthousiast team centraal staat en waar aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

  • Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden;
  • Veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om te groeien;
  • In overleg vergoeding van de scholingskosten voor specialisatie;
  • Een dienstverband met een vast contract voor 24 tot 32 uur.

 

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je reageren? Stuur een korte motivatiebrief met CV naar info@pmctwigt.nl.

 

Hopelijk tot snel!

Team PMC Twigt